Συνέδρια

28o Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής-ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ

Ημ/νία δημοσίευσης: 6/3/2017

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) σας προσκαλεί και εφέτος στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Elite στην Καλαμάτα.

Εφέτος επιλέξαμε να βρεθούμε στην Πελοπόννησο, σε μια πόλη που είναι κτισμένη στην παρυφή του Ταϋγέτου, στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου. Η ιστορία της Καλαμάτας χάνεται στα βάθη των αιώνων. Από τα ιστορικά δεδομένα του 10ου αιώνα, γίνεται η πρώτη αναφορά στην πόλη, με το όνομα Καλαμάτα και επιβεβαιώνει η στρατηγική θέση και η σημασία του οικισμού, που αποτελούσε ήδη την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Σας καλούμε να δραστηριοποιηθείτε, στην επιστημονική συνάντηση της οικογένειας της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.. Η συμβολή και η συμμετοχή σας και με επιστημονικές εργασίες σε θέματα σύγχρονα που άπτονται του ενδιαφέρον σας, σίγουρα έχουν να προσφέρουν σε όλους μας. Η επιτυχία του Συνεδρίου μας, όμως, επιτυγχάνεται και ολοκληρώνεται μόνο με τη δική σας ενεργή συμμετοχή. Σας αναμένουμε σε ένα ακόμη επιτυχημένο και ουσιαστικό επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο έχει καθιερωθεί όχι μόνο στη δική μας συνείδηση, αλλά και χαίρει καταξίωσης από τον ευρύτερο χώρο των επιστημών υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες..

/articlefiles/a'announcement.pdf

/articlefiles/finalprogram2017.pdf