Ενημέρωση

e4CARE news

Ημ/νία δημοσίευσης: 19/3/2024

Το έργο e4CARE προσφέρει ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις γνώσεις σχετικά με τα ψηφιακά μοντέλα φροντίδας στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και της κοινωνικής πρόνοιας.

Αναλυτικά

e4CARE news

Ημ/νία δημοσίευσης: 19/3/2024

Τα τελευταία νέα από τα προγράμματα οπου συμμετέχει ο ΣΥ.Δ.Ν.Ο.Χ.

Αναλυτικά

e4CARE news

Ημ/νία δημοσίευσης: 1/12/2023

Τα τελευταία νέα από τα προγράμματα οπου συμμετέχει ο ΣΥ.Δ.Ν.Ο.Χ

Αναλυτικά

International Council of Nurses (ICN)

Ημ/νία δημοσίευσης: 5/10/2023

ICN says UN declaration on Universal Health Care sends powerful message: “primary health care and nursing are catalysts for change”

Αναλυτικά

MYORCO project vol2

Ημ/νία δημοσίευσης: 13/3/2023

Ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα των εταίρων είναι η μετάφραση του περιεχομένου των εκπαιδευτικών βίντεο και της ιστοσελίδας σε όλες τις γλώσσες των συνεργατών...

Αναλυτικά

Webinar to commemorate the celebration of European Perioperative Nursing Day (EPND)

Ημ/νία δημοσίευσης: 2/2/2023

Ansell is proud to be a corporate partnership sponsor of the European Operating Room Nursing Association (EORNA), collaborating together to offer this webinar to commemorate the celebration of European Perioperative Nursing Day (EPND).

Αναλυτικά

Ψηφιακός μετασχηματισμός στο σύστημα υγείας vol 2

Ημ/νία δημοσίευσης: 13/1/2023

Η πλατφόρμα e4CARE Training Hub - η οποία αποτελεί το πρώτο μέρος του έργου - έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία. Η πλατφόρμα είναι πλήρως έτοιμη και λειτουργική ως ένα ανοικτό και ασφαλές Ανοιχτό Εκπαιδευτικό Λογισμικό.

Αναλυτικά

Ψηφιακός μετασχηματισμός στο σύστημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας

Ημ/νία δημοσίευσης: 1/10/2022

Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικής πρόνοιας της Ευρώπης οδεύουν προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η πρόσφατη πανδημία επιτάχυνε τις διαδικασίες προσαρμογής των εφαρμογών mHealth και την καθιέρωση ψηφιακών εργαλείων σε πολλούς τομείς της υγείας (ΥΠ) και της κοινωνικής φροντίδας (ΚΠ).

Αναλυτικά

Σελίδες: Επόμενη