Εκδηλώσεις

EPND2021

Ημ/νία δημοσίευσης: 12/2/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Χρόνια μας Πολλά

Στις 15 Φεβρουαρίου κάθε έτους γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής (EPND). Ο σκοπός αυτής της ημέρας είναι να ενδυναμώσει και να προωθήσει τη βελτίωση της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας στο περιεγχειρητικό περιβάλλον, αλλά και να αναδείξει την ανθρώπινη διάσταση του επαγγέλματός μας.

Εφέτος, ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής (EPND) έχει ως μήνυμα: ‘’Περιεγχειρητικοί νοσηλευτές: Μαζί θα επιτύχουμε’’.

Είναι ανάγκη να είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε στο περιεγχειρητικό περιβάλλον. Γι’ αυτό, χρειάζεται να μένουμε ενωμένοι, με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Μην ξεχνάμε ότι η ενότητα είναι η δύναμή μας.

‘’Για να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζίτους. ’’

Μοντεσκιέ,1689-1755,Γάλλος στοχαστής

Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε μαζί ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Σας ευχόμαστε Υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και οραματιστείτε ένα καλύτερο αύριο. Σκεφτείτε θετικά, φροντίστε τον πολύτιμο εαυτό σας και κρατήστε τον ασφαλή.

Χρόνια μας πολλά και σε όλους τους Περιεγχειρητικούς Νοσηλευτές του κόσμου.

Με τις θερμές μας ευχές,

Το Δ.Σ. ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.