Εκδηλώσεις

Γ’ Κύκλος Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Περιεγχειρητική Νοσηλευτική

Ημ/νία δημοσίευσης: 19/4/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στον Γ’ Κύκλο του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Περιεγχειρητική Νοσηλευτική που συνδιοργανώνει ο ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Γ’ χειρουργική κλινική του ΕΚΠΑ και το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών από μέλη του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ..

Σκοπός μας είναι να ενδυναμώσουμε επιστημονικά τους Περιεγχειρητικούς Νοσηλευτές σε νεότερα δεδομένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η επιτυχία των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων, παρ’ όλες τις δυσκολίες που διανύουμε σαν χώρα και σαν πολίτες της, βασίζεται στη δική σας ενεργό συμμετοχή και στο δικό σας ενδιαφέρον για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, πάντα μέσα στα πλαίσια της διεπιστημονικής συνεργασίας, ώστε με ποιοτικά κριτήρια να παρέχεται ασφάλεια προς τους χειρουργικούς ασθενείς.

Με εκτίμηση,

Οι υπεύθυνοι της Μετεκπαιδευτικής Διοργάνωσης

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. 
Ιωάννης Κουτελέκος

Πρόεδρος Ε.Σ. Ε.Χ.Ε.
Ιωάννης Παρασκευόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής, ΕΚΠΑ Διευθυντής Γ' Παν/κής Χειρουργικής Κλινικής ΠΓΝ "Αττικόν"
Εμμανουήλ Πικουλής


Δείτε το πρόγραμμα του  Γ’ Κύκλου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Περιεγχειρητική Νοσηλευτική